Wat doen wij

Pasfoto

NIEUW : digitale pasfoto's voor RDW rijbewijs

Bij de Foto-Straat kunt u zonder afspraak terecht voor al uw pasfoto's en visafoto's, zowel voor Nederland als overige landen.  OfficiĆ«le pasfoto's hebben onze garantie en mochten ze onverhoopt afgekeurd worden door gemeentelijke instanties, dan maken wij ze gratis over. Ook voor kinder- en babypasfoto's weten wij de regels. Wilt u bij kleine baby's een los truitje of shirtje aantrekken, het liefst geen pakje. Op die manier is de baby het best zonder zichtbare ondersteuning vast te houden. De foto kunt u ook, tegen een kleine meerprijs, digitaal ontvangen. En bent u slecht ter been en wilt u een pasfoto op locatie, bel ons dan

Profielfoto I  Portretfoto


Heeft u een mooie profielfoto voor uw sociale media, Linked-in, website of abonnement nodig? dat kan op afspraak bij ons.  We maken een reeks foto's waar u uit kunt kiezen. Wij hebben verschillende achtergronden.  De foto kunnen we ook digitaal naar u toe sturen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Nieuw bij de Foto-Straat is ons grote achtergrond scherm. Wij kunnen nu groepen tot 8-10 personen fotograferen. Dus wilt u een leuke groepsfoto? Maak dan een afspraak, dan zorgen wij dat alles klaar staat. Wij nemen de tijd om een uitgebreide fotoreportage te maken. Zie de voorbeeldfoto's.

Voor baby- en kinderreportages halen wij alles uit de kast, van bellenblaas tot leuke mandjes en beertjes...:-)  En is uw kindje jarig; dan maken we een cakesmash shoot. Met onze geduldige en vrolijke manier van fotograferen, komt het zelfs met het meest verlegen kindje wel goed!

Foto afdrukkenFoto's drukken wij in huis bij de Foto-Straat af t/m een formaat van 20x30cm. Deze kunnen wij ook direct voor u inlijsten in onze fotolijsten. Grotere formaten duren 5 werkdagen. 
U kunt ook uw foto laten drukken op canvas of glas. Wij bewerken de foto op het juiste formaat en bekijken de kwaliteit. Als u uw goedkeuring heeft gegeven gaat het naar de drukker en 5 werkdagen later is het klaar. 
Tevens kunnen wij uw foto's bewerken, oude beschadigde  foto's  worden weer als nieuw.  En wilt u een leuke collage van meerdere foto's, ook dan bent u bij de Foto-Straat op het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden, ze zijn talloos.